Hur det började

Intresset för det andliga har funnits med sen jag var barn. Som vuxen kom jag i kontakt med en kompis syster. Hon hade samma intresse som jag och vi började umgås. Hon var nog en viktig person för min andliga utveckling, för det var tack vare henne jag kom igång med det här med andligheten och min utveckling.

Hon berättade att det fanns ett andligt center i stan som man kunde gå till och träffa andra med samma intresse, gå på föredrag osv. Det hade jag inte haft en tanke på, att man faktiskt kunde söka sig till fler som också är intresserade av det här och att det fanns ett andligt center i stan var nytt för mig. Så en ny värld öppnades för mig. Centret hette Ljusgården och det finns kvar än idag.

Efter en tid bestämde vi oss för att gå till ett medium i Norrköping. Vi möttes på stationen och skrattade när vi såg varann. Vi såg att båda hade tagit på sig ett halsband med ett kors för att skydda oss. Vi var så nervösa innan och visste inte vad som skulle hända med oss och tänkte att ett kors skulle nog skydda oss mot allt. *S*

Besöket hos det mediumet och andra medium med gick bra. 🙂 Vi behövde inte vara nervösa. Efteråt kändes det bara positivt och bra.

Det är väldigt spännande det här och att utvecklas inom det andliga. Det finns så mycket att lära sig och man blir aldrig fullärd. Man kan alltid utvecklas mera och bli bättre på det man gör.