Om


Jag heter Ann-Charlotte Thyrén och bor i Linköping.

Jag är certifierat medium i Spiritualistiskt mediumskap. Jag går kurser i Sverige och i England för jag vill utvecklas. Utbildar mig på Arthur Findlay College som är en stor spiritualistisk skola i England dit folk reser från hela världen för att gå kurs.

Som medium är man en länk mellan andevärlden och det fysiska liv vi lever här.
Ett mediums främsta uppgift är att ge bevis på att andevärlden existerar.

Man ska kunna ge en bra beskrivning på anden som kommer tex kön, relation, ålder, dödsorsak m.m.
Det går inte bara säga till en sitter tex att ”din mormor är med”. Om hon nu är med, då ska man också kunna beskriva henne så sittern vet att det verkligen är hon. Inte ge en beskrivning som är vag och som kan stämma in på alla. Det ska vara specifika bevis. När sittern känner igen och vet vem man beskriver lämnar man budskap/meddelande från anden.

Det ger mig mycket glädje att få arbeta med andevärlden och att förmedla budskap.
Eftersom jag vill lära mig mycket och bredda mina kunskaper inom det andliga har jag därför gått flera olika mediala kurser. Jag har gått kurser i Reikihealing, meditation, kanaliseringskurser. Även kurser i slagruta, pendel/pekare.

På kurser träffar man också många likasinnade med samma intresse och får nya vänner, och det är ju inte fel.

Jag tycker att det är viktigt att man utvecklar sig genom att gå olika seriösa kurser. Det finns många kurser att välja på, så det gäller att göra bra val. Det är också viktigt att man tränar mellan kurserna för att utvecklas.
Det är A och O att man har en bra grund att stå på när man jobbar som medium, och det får man genom att gå kurser och genom träning.

Jag och Fredrik Haglund anordnar träningshelger i Spiritualistiskt mediumskap i Linköping. Träningshelgerna riktar sig till de som går kurs i mediumskap och vill träna mellan kurserna. Så träningshelgerna ersätter inte en kurs.