Uppdaterat hemsidan

Nu har jag gjort lite uppdateringar på hemsidan och mer är på gång. Under “Tjänster” kan ni se vad jag erbjuder er. Klistrar in här så ni kan läsa vad jag erbjuder:


Privatsittningar ca 30 minuter
Bevisförande: Då jobbar jag med att länka till andevärlden och att ge Dig bevis på vem det är som har kommit. Specifika bevis så det inte råder tvekan om vem det är som kommit. När Du som sitter känner igen vem det är lämnas budskap till dig, från den i andevärlden som kommit.
Andlig rådgivning
Vägledning

Seanser: Hemma hos dig eller i en lokal/ förening.
Tar kontakt med andevärlden och lämnar bevis på att det finns liv efter detta och lämnar budskap.  

Själsbild med tolkning: En målning där jag utefter den beskriver din person efter färgerna och symbolerna i målningen. Målningen görs i torrpastellkritor eller med strykjärn och vaxkritor. Gör också på distans och skickar målning och tolkning till dig.

Encaustic Art: När jag målar använder jag mig av strykjärn, stylos (som är ett värmeverktyg med olika munstycken till) och vaxkritor. Målar på papper eller duk. 

Andliga porträtt: Målning med torrpastellkritor och låter mig inspireras/influeras av andevärlden till att göra ett porträtt på någon i andevärlden och information om den jag målar. Förhoppningsvis känns anden igen.  

Medial Stretchings /Tränings dag eller helg: Träffa likasinnade och träna och utveckla dig i ditt mediumskap. 

Workshops: Encaustic Art, Andliga Porträtt, Själsbild, Medial Träning.
Är du intresserad och ni är några som vill prova så kan ni höra av er boka. 

Arrangör: Arrangerar kurser i Linköping med Tim Abbott och Moira Hawkins som är internationella medium.

Skräddarsydda event: Jag samarbetar med Bitte Petersson och vi skräddarsyr event efter ert intresse. Gå in på rubriken Ann-Charlotte och Bitte så ser ni vad vi erbjuder er.

Designar och gör smycken i 999Finsilver
Skriver barnboksmanus

Är du intresserad av något av detta, har frågor eller vill boka är du välkommen att höra av dig.
Kontakta mig genom att gå in på “Kontakt” och fyll i formuläret eller ring på tel: 072-722 42 32

Lämna en kommentar